Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Onze vacatures

Klaar voor een inside job?

System Engineer

IT Solutions Waregem Office & Remote Full Time

Bachelor of Master en bezeten door alles wat met hardware en netwerken te maken heeft? Als System Engineer bij b-inside ben jij verantwoordelijk voor de installatie t.e.m. het onderhoud van de IT-infrastructuur bij onze West- en Oost-Vlaamse klanten.

Bekijk vacature

Business Consultant

Software Waregem Office & Remote Full Time

Communicatief sterk? Masterdiploma in de ICT (of vergelijkbaar door ervaring)? Wil jij dé brugfiguur worden tussen onze klanten en onze ontwikkelaars? Triple Check? Dan ben jij de Business Consultant die we zoeken! 

Bekijk vacature

Microsoft 365 Consultant

IT Solutions Waregem Office & Remote Full Time

Bachelor of Master en een passie voor en grondige kennis van Microsoft 365, Power Platform, Teams, SharePoint en overige Microsoft 365 apps? Dan ben jij de Microsoft 365 Consultant die we zoeken!

Bekijk vacature

Internal Sales

IT Solutions Waregem Office & Remote Full Time

Ben jij klaar om jouw passie voor IT te combineren met jouw uitstekende commerciële en communicatieve vaardigheden? Wij zoeken een enthousiaste teamspeler met een bachelor diploma en een talent voor klantenservice om ons dynamische sales team te versterken. Ontdek hoe jij kunt schitteren in deze boeiende rol waarin geen enkele dag hetzelfde is!

Bekijk vacature

Office Assistant

b-inside Waregem Office Full Time

Ben jij klaar voor een dynamische rol waarin je als eerste aanspreekpunt fungeert binnen onze familiale organisatie? Als Office Assistant verwelkom je niet alleen klanten en leveranciers, maar ben je ook verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van ons kantoor. Kom bij ons werken en maak deel uit van een team vol uitdagingen, leuke collega's en een informele werkomgeving, waar jouw bijdrage echt het verschil maakt!

Bekijk vacature

Solliciteer spontaan

Niet gevonden wat je zocht? Stuur ons een mailtje met je kandidatuur.

Solliciteer